Huisarts

Bij Huisartsen Vrijheidslaan kunt u voor een consult met de huisarts terecht via het afsprakenspreekuur, het telefonisch spreekuur, een huisbezoek of een e-consult. Tevens kunt u terecht voor kleine, chirurgische ingrepen.
 

 • Afsprakenspreekuur
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.
  Het afsprakenspreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda. Voor een consult reserveren we 15 minuten. Een consult is in principe bedoeld voor de behandeling van 1 tot 2 vragen.

 

 • Videoconsult
  Als u de huisarts persoonlijk wilt spreken en dit het liefst vanaf afstand doet is het mogelijk een videoconsult aan te vragen. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda.

 

 • Huisbezoek
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.
  Dagelijks kunnen huisbezoeken worden afgelegd. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.
   
 • E-consult
  Voor het stellen van een korte vraag of het navolgen van een gestarte behandeling kunt u gebruik maken van ons e-consult.
  Indien u over een account beschikt kunt u via het icoon E-consult op de homepagina inloggen in de patiĆ«ntenomgeving waar u, ieder gewenst moment, een e-consult kunt starten.
  Na het indienen van een nieuw e-consult ontvangt u binnen een week een online reactie van uw zorgverlener.
   
 • Kleine chirurgie
  U kunt terecht voor het verwijderen van onder andere moedervlekken, wratten, talg- en vetbulten.
  Of iets geschikt is om in de huisartsenpraktijk te verwijderen wordt altijd eerst op het spreekuur beoordeeld door de huisarts. Zo ja, dan wordt een aparte afspraak gemaakt voor de ingreep.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk of gebruik maken van onze webagenda.

Back to top