AIOS

Bij Huisartsen Vrijheidslaan dragen we de continuering en verbetering van de gezondheidszorg in Nederland een warm hart toe. Om daaraan bij te dragen kunnen artsen die zich specialiseren in de huisartsgeneeskunde een jaar in opleiding bij onze praktijk.

Een AIOS (Arts in Opleiding tot Specialist) voert zelfstandig spreekuren en consulten uit en wordt bijgestaan door een supervisor (een ervaren huisarts). Indien nodig kan de AIOS deze raadplegen. 
Het kan zijn dat een consult daarom iets langer duurt. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Voor een consult met de AIOS kunt u, net als bij de huisarts, terecht via het afsprakenspreekuur, het telefonisch spreekuur, een huisbezoek of een e-consult.
 

 • Afsprakenspreekuur
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de AIOS u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.
  Het afsprakenspreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda.
  Voor een consult reserveren we 15 minuten. Het consult is in principe bedoeld voor de behandeling van 1 of 2 vragen. 
 • Huisbezoek
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de AIOS u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.
  Dagelijks kunnen huisbezoeken worden afgelegd. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.
   
 • E-consult
  Voor het stellen van een korte vraag of het navolgen van een gestarte behandeling kunt u gebruik maken van ons e-consult.
  Indien u over een account beschikt kunt u via het icoon PatiĆ«ntenomgeving op de homepagina inloggen tot 'Mijn omgeving' waar u, ieder gewenst moment, een e-consult kunt starten.
  Na het indienen van een nieuw e-consult ontvangt u binnen een week een online reactie van uw zorgverlener.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk of gebruik maken van onze webagenda.

 

Back to top