Afspraak maken

Bij Huisartsen Vrijheidslaan kunt u voor het maken van een afspraak telefonisch contact opnemen met de praktijk of gebruik maken van onze webagenda. Voor een huisartsconsult reserveren we 15 minuten. Dit is in principe bedoeld voor de behandeling van 1 vraag. Indien nodig is het mogelijk maximaal 2 vragen te bespreken.

  • Afspraak maken telefonisch
    Voor het telefonisch maken van een afspraak kunt u van maandag t/m vrijdag bellen van 08.00 tot 17.00 uur via nummer: 020 662 7967
    Wanneer u belt voor een afspraak zal de assistente u een aantal vragen stellen. Al onze assistentes zijn opgeleid om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw klachten of vragen. Sommige vragen zal de assistente direct kunnen beantwoorden, voor anderen zal uw huisarts u terugbellen of zal de assistente een afspraak op het spreekuur voor u inplannen. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om te allen tijde vertrouwelijk om te gaan met de door u gegeven informatie.
     
  • Afspraak maken via webagenda
    Indien u ingeschreven bent bij de praktijk kunt u gebruik te maken van onze webagenda. U klikt hiervoor op het icoon PatiĆ«ntenomgeving maken op de homepagina.

Indien u ingeschreven bent bij de praktijk en over een account beschikt kunt u gebruik maken van ons e-consult. U klikt hiervoor op het icoon PatiĆ«ntenomgeving op de homepagina. Een e-consult kunt u op ieder gewenst moment starten.

Voor de overige spreekuren en consulten dient u een afspraak te maken.

 

Back to top