Nieuwe patiënten

Onze praktijk is open voor nieuwe inschrijvingen. Als zorgverlener zijn wij verplicht u zich te laten identificeren alvorens wij u in mogen schrijven als patient.

Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts en woonachtig in ons postcodegebied? Dan kunt u langskomen in de praktijk om u in te schrijven. Denkt u eraan om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. U kunt vantevoren dit inschrijfformulier alvast invullen en meenemen naar de praktijk.

LET OP: Het verwerken van uw inschrijving duurt een werkdag. U kunt pas een afspraak maken met de huisarts nadat uw inschrijving in de praktijk verwerkt is. Zorgt u dus dat u zich tijdig inschrijft en hier niet mee wacht totdat u een dokter nodig heeft.
 


Postcodegebied en patiëntenstop

In Nederland kennen we een vrije artsenkeuze wat inhoudt dat u zelf een huisarts mag kiezen.

In de praktijk kan het echter voorkomen dat u niet terecht kunt bij de huisarts van uw keuze. Bijvoorbeeld omdat u te ver weg woont van die huisarts of omdat die huisarts geen ruimte heeft voor nieuwe patiënten.

  • Momenteel zijn wij geopend voor nieuwe patiënten.
  • In onze praktijk worden alleen patiënten aangenomen die wonen in het postcodegebied van 1072, 1073, 1074, 1078, 1079, 1091 en De Omval: 1096 HR, HS, HT, HV.